skip to Main Content

Parel Nieuw Leeuwenhorst

Parel Nieuw Leeuwenhorst

Laatste werkzaamheden landgoed Nieuw Leeuwenhorst

Bezoekers van Parel Nieuw Leeuwenhorst kunnen het resultaat bewonderen. De werkzaamheden voor het herstel van het landgoed zijn bijna helemaal klaar.

Lees verder

In de media: “Bij Parel Nieuw Leeuwenhorst komt alles samen”

Wie tussen september en december over de Gooweg van Noordwijk naar Noordwijkerhout reed (of andersom), zag dat er ter hoogte van Nieuw Leeuwenhorst druk gewerkt werd aan de weg en het aangrenzende landgoed, in opdracht van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Noordwijk.

Lees verder
Voortgang Parel Nieuw Leeuwenhorst

Werkzaamheden aan de ‘Parel Nieuw Leeuwenhorst’ vorderen gestaag

BLIK OP NOORDWIJKERHOUT | De werkzaamheden aan de Parel Nieuw Leeuwenhorst vorderen gestaag. Recent is het nieuwe parkeerterrein voor een groot gedeelte al geopend voor de bezoekers. De huidige parkeerplaats is reeds vervallen en teruggegeven aan de natuur. Er is ook een nieuwe toegankelijke en veiligere entree gerealiseerd. Op diverse plekken in het bos worden de laanstructuren hersteld en is men bezig met het bouwen van een nieuw vogelkijkscherm.

Lees verder

Nieuwe parkeerplaats in gebruik

Het nieuwe parkeerterrein is grotendeels klaar en opengesteld voor de bezoekers van Landgoed Nieuw Leeuwenhorst. Het oude parkeerterrein is niet meer toegankelijk en er is gestart met verwijderen van de verharding.

Lees verder
Vogelkijkscherm Parel Nieuw Leeuwenhorst

Start bouw vogelkijkscherm

Inmiddels zijn wij met de bouw van het vogelkijkscherm aan de rand van de vijver gestart. Natuurliefhebbers kunnen straks vanaf deze locatie watervogels spotten.

Lees verder
Hekwerken Parel Nieuw Leeuwenhorst

Een kijkje achter de schermen… creatie hekwerken voor landgoed Nieuw Leeuwenhorst

Onze timmerwerkplaats is druk bezig met de creatie van toegangshekken voor landgoed Nieuw Leeuwenhorst.

Lees verder
Parkeerplaats Parel Nieuw Leeuwenhorst

Parkeerplaats Parel Nieuw Leeuwenhorst

Na de aanpassingen van de Gooweg en de entree naar het Landgoed, begint nu ook de nieuwe parkeerplaats vorm te krijgen.

Lees verder
Nieuwe Entree Landgoed Nieuw Leeuwenhorst

Entree Landgoed Nieuw Leeuwenhorst in zicht

Wie een bezoek brengt aan Landgoed Nieuw Leeuwenhorst, moet misschien even zoeken naar de ingang. Voorlopig zijn de oude ingang en het parkeerterrein nog in gebruik, maar de nieuwe ingang en het parkeerterrein beginnen al vorm te krijgen.

Lees verder
Boswachter Maarten

Boswachter Maarten laat de vorderingen van Parel Nieuw Leeuwenhorst zien

Er wordt de komende maanden flink gewerkt op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst. Er komt een mooiere entree en een geweldig klimbos. Boswachter Maarten laat in dit filmpje de vorderingen zien.

Lees verder