skip to Main Content

Parel Nieuw Leeuwenhorst

Maandag 9 September 2019: Start Werkzaamheden Parel Nieuw Leeuwenhorst

Maandag 9 september 2019: Start werkzaamheden Parel Nieuw Leeuwenhorst

Op maandag 9 september 2019 starten wij in opdracht van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Noordwijk met de werkzaamheden op en rond landgoed Nieuw Leeuwenhorst. Wij beginnen met het verwijderen van groenvoorzieningen en het aanbrengen van de verkeersmaatregelen. De verwachting is dat eind 2019 alle werkzaamheden zijn afgerond.

Wat gaan we doen?

  • Er wordt een nieuwe toegankelijke, veiligere, entree gemaakt met voldoende parkeergelegenheid aan de overkant van de huidige parkeerplaats. De huidige parkeerplaats vervalt en wordt teruggegeven aan de natuur.
  • We herstellen op diverse plekken in het bos de laanstructuren en er komt een nieuw vogelkijkscherm.
  • En wat is leuker dan een avontuurlijk speel- en activiteitenbos, bedacht en ontworpen door leerlingen van het Teylingen College.

Vragen over de werkzaamheden?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Wij hebben voor u één vast aanspreekpunt, Jolanda Geleijnse, omgevingsmanger van AW Mense Groen. U kunt haar bellen via 06 – 28 27 26 63 of een bericht sturen via het contactformulier. Daarnaast organiseren wij ook diverse inloopuren. De eerste inloopuren zijn op dinsdag 10 september en woensdag 18 september. Op deze twee data is de omgevingsmanager, architect en Stichting Het Zuid-Hollands Landschap aanwezig om uw vragen te beantwoorden.